کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی

رقیب نتانیاهو: او بی‌شرمی را به حد اعلا رسانده است

رقیب نتانیاهو: او بی‌شرمی را به حد اعلا رسانده است رئیس یک حزب سیاسی و رقیب نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، تماس حزب لیکود با تشکیلات خودگردان فلسطین برای حمایت از نتانیاهو در انتخابات پیش رو را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 23
کد خبر: ۷۸۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، گزارش نشریه «یدیعوت آحارونوت» مبنی بر درخواست کمک حزب لیکود از تشکیلات خودگردان فلسطین در رام‌الله برای حمایت از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در انتخابات آتی با انتقاد تند رقیب نتانیاهو مواجه شد.

 

«گیدئون سعر» رئیس حزب امید جدید و هم‌حزبی پیشین نتانیاهو، شامگاه دوشنبه با محکوم کردن درخواست کمک لیکود از رام‌الله، از نتانیاهو خواست که مقام مسئول این اقدام را از حزب اخراج کند.

 

یدیعوت روز گذشته گزارش داده بود، «فطین ملا» که هم‌اکنون به عنوان معاونت وزیر در دفتر نتانیاهو فعالیت می‌کند با تشکیلات خودگردان تماس گرفته تا آنها اعراب سرزمین‌های اشغالی فلسطین را به رأی دادن به حزب لیکود ترغیب کنند.

 

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به نقل از منابع مطلع خبر داد که نتانیاهو برای کم کردن از شدت انتقادات، از گزارش یدیعوت ابراز عصبانیت و مُلا را سرزنش کرده است.

 

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، سعر اما با ساختگی توصیف کردن ابراز عصبانیت نتانیاهو و توبیخ مُلا، از او خواست هرچه سریعتر آن شخص را از کابینه اخراج کند.

 

وی در این باره گفت: «فطین مُلا کجا کار می‌کند؟ او معاونت وزیر در دفتر نخست‌وزیری است. نتانیاهو بی‌شرمی را به حد اعلا رسانده و از طریق یک معاون دفترش تلاش می‌کند تشکیلات خودگردان فلسطین را در انتخابات اسرائیل دخیل کند».

 

این سیاستمدار صهیونیست همچنین افزود:‌ «این [اقدام] نشانه دیگری از آن است که هیچ خط قرمز و هیچ محدودیتی برای او (نتانیاهو) وجود ندارد و همه‌چیز از نظر وی برای منافع شخصی‌اش است».

 

سعر با پرسیدن این سوال که اگر تشکیلات به نتانیاهو برای پیروز شدن در انتخابات کمک کند، آنگاه او چه چیزی در ازای این کار به آنها می‌دهد، گفت شک دارد که فطین ملا خودسرانه و بدون دستور نتانیاهو با رام‌الله تماس گرفته باشد.

 

به نوشته یدیعوت آحارونوت، این گفت‌وگوها بعد از آن انجام شده که نظرسنجی‌ها از قدرت گرفتن سعر و «نفتالی بنت» به عنوان سران احزاب رقیب نتانیاهو در انتخابات پیش رو حکایت دارد.

 

چهارمین انتخابات سراسری در فلسطین اشغالی طی دو سال اخیر قرار است در تاریخ ۲۳ مارس ۲۰۲۱ (مصادف با سوم فروردین ۱۴۰۰) برگزار شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار